Alitajunta puhuu Ihanan, ikävän ja monenlaisen muun puolesta

Putkonen kohta eläkkeelle

  • Putkonen uhmakkaana Pressiklubissa
    Putkonen uhmakkaana Pressiklubissa

Äskeisen Pressiklubin jälkeen olen yhä varmempi siitä, että Matti Putkosen päivät Perussuomalaisten keskeisissä tehtävissä ovat kortilla.

Ylimielinen sormia heristelevä asenne ydistettynä epäloogiseen ja väistelevään baariargumentointiin ei vie puoluetta kohti sitä, mitä puoluejohto tavoittelee. Älyvapaat läpät ja vielä älyvapaammat listat eivät nosta puolueen arvoa vaan upottavat sitä yhä syvemmälle suohon.

Soini tajuaa tämän, ja siksi Putkosen hyvin ansaittu eläke lähestyy. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

No Putkonenhan on jo nyt eläkkeellä Metslliliitosta!

Käyttäjän mikael kuva
Mikael Lönnroth

Ehkä PS ei maksa eläkettä, eli silleen termistö ontuu, mut :)

Janne Suuronen

Minusta Putkonen vaikutti illan Pressiklubissa hyvinkin älykkäältä ja viisaalta ihmiseltä. Näki, että vei ohjelman kulkua Stillerin kokemuksesta huolimatta.

Ei vaan jaksaisi enää lukea näitä persuihin kohdistuvia substanssiltaan nollaulostuksia (US ylläpito hohooi, selkeästi rullakamaa). Haastaisitte persut asiallisesti oikeissa asioissa ja mikä puoli selkeästi tuntuu olevan Perussuomalaisten heikoin lenkki.

t. KD eikä pienintäkäkään aikomusta loikata persuihin.

Käyttäjän mikael kuva
Mikael Lönnroth

Olen vuosien varrella keskittynyt niin paljon substanssiulosteisiin (tämänkin blogin historiassa taitaa olla muutama), että välillä voin alentua muuhunkin. Putkosen väitteet olivat pääosin ihan puutaheinää. Niitä voisi seikkaperäisesti analysoida ja kumota ja sitä rataa, mutta miksi? Ei muuta jakolinjaa tai rajanvetoa mihinkään suuntaan. Ei tee parempaa Suomea tai maailmaa.

Tämän kirjoituksen pointtina oli se, että Putkonen tekee hallaa puolueelle (näkyy varmaan joissain kyselyissä kohtapuolin). Arvaan, että Soini tajuaa tämän.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Osittain sekavia sivupolkuja oli Putkosella. Nyt sitten kremnologit tulkitsemaan. Miksi hän mainitsi Turkkilan?

Käyttäjän mikael kuva
Mikael Lönnroth

En edes huomannut. Mitä Turkkilasta? :)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No se jostain syystä listaa kai oman piirinsä ja Turkkila oli siinä. Turkkila ehkä pääsisi niihin uudelleenkoulutustilanteisiin tarjoamaan kivikylän makkaraa.
Vähän sääli kun Turkkila ei ole viime aikoina loannut itteään.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Asiaa ei varmaan auta, että heidän eduskuntaryhmässään on nyt erimielisyyttä siitä, onko ok että Putkosen vaimo pääsi Hanna Mäntylän erityisavustajaksi. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082820257493_u...

Oscari Wirola

Muistaakseni jo menneen vaalikauden aikana puolueen johto määräsi itsevaltiaasta edustajien henkilökohtaiset avustajat. Edustajalla ei ollut asiaan nokan koputtamista. Taisi tulle esille Reijo Hongiston ja hänen avustajansa käräjiä käytäessä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Huono veto. Putkosestakaan ei oikein aidosti tykätä ja sitten vielä näitä kytkykauppoja.

Käyttäjän mikael kuva
Mikael Lönnroth

Niin! Tykätäänkö Putkosesta? Katsoin puoluekokouksen ensimmäisen päivän alusta loppuun ja jäi vähän ristiriitainen fiilis.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #9

Katsoin toisen päivän Soinin puoluekokouksen päättäjäispuheen, kehui siinä Putkosen ns. maasta taivaaseen.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Putkos-dynastian muodostuminen perussuomalaisen puolueen sisään on huomionarvoinen juttu. Merkittävyyttä lisää se, että sekä herra että rouva ovat demokratian ulottumattomissa, järjestelyjen kautta vaikutusvaltaisiin asemiin rekrytoituina.

Joudun persuna harkitsemaan, mihin suuntaan peukaloni kääntyy, jotta ääneni kautta ei tuettaisi putkossuomalaista kabinettipolitiikkaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Putkonen on suolana kiljupöntössä että käyminen pysähtyy.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Putkonen hallitsi naisten ryöpytyksen melko mallikkaasti. Elonen joutui älykkäämpänä peräytymään joistakin esittämistään väitteistä, mutta toinen "ruotsintuliainen" ei ymmärtänyt ja kolahti takaressuun Niinistö-luonnehdinnasta. Kuka näitä ruotsintuliaisia oikein roudaa tänne, Rosenbergistä päästiin eroon, kuka on seuraava jonossa?
Benkku tööttäsi puhuvalle päälle (V, Niinistö) A-studiossa mustista listoista, ei kuitenkaan mennyt jakeluun, mikä oli odotettavaa. Uskomaton kohu noussut yhdestä kännifeissarista, jonka clue on taistelu. Ilmaisupoliisit paheksuvat ja taistelu-sanasta muunnoksineen tullee julkaisukelvoton ainakin osalle toimijoista. Jos sitten vappuna joku hoilaa viimeisestä taistosta, kysymys kuuluu: Saako kaltaiseni oikeistolainen yrittää ratkaista ko taistoa vaikkapa yllätysiskulla (kuuden päivän sodan tapaan) jos tunnen asemani uhatuksi punalippujen hulmutessa teleskooppisontsalla varustettuna? Eihän se teroitettua punalipputankoa vastaa, mutta on kieltämättä kättä pitempi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Läpi koko nuivan yhteisrintaman sekä yli tiedotusvastaava että jokainen siis jokainen somekirjoittelija rupeaa aina puhumaan muista asioista kun persut on seinää vastaan.
Kun Immosen yhteispiseerauksesta natsien kaa kysytään pitää ruveta puhumaan Hususta (ja mainita keskustalaisuus) kun Immosen breivikplagiaatista on puhe pitää heti puhua vasemmiston sanastosta. Ainottakaan suoraselkäistä persuja ei kulje tällä planeetalla. Persuilla on läpi koko porukan raukkamaiset keskustelutavat. Kaikki vika muissa , en mää mutta se toinen, edellinen hallitus, toimittaja on ruotsalainen.
Persun tuntee keskustelutyylistä jossa ei ole tyyliä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Joka kerta kun Anu Koivunen osoitti kuinka persut pitkittää kohuja Putkosella nousi naamaan imarrellun hymy.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Mikäs Putkosen on hymyillessä kun vaimon palkkakin nousi:

Putkosen vaimo nimitettiin ministerin erityisavustajaksi: Palkka 4 500 euroa kuukaudessa

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082820257493_u...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #17

Siltä osin hymy voi hyytyä. Ei normipersuäänestäjt siitä mitenkään ilahdu,

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #18

Onkohan persujen lupauksista enää mitään jäljellä, ei pitänyt olla sisäpiirin nimityksiäkään.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #19

Onhan ne rabulistiselle tyylilleen uskollisia. Kohua pitää olla. Kauhisteltavana olo on makeaa. Lisää matalamielisyyttä, lisää rimanalituksia niitä Suomi tarvitsee. The show must go on. Kansa on saatava samaistumaan mataluuteen. Sillai se saadaan myös olemaan tylyjä pakolaisille. Uskovaisia ollaan mutta tyyli haetaan MV lehdestä.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen Vastaus kommenttiin #19

Merkonomikoulutus antanee valmiudet erilaisten listojen väsäämiseen kahvinkeiton ohessa.

Juha Kuittinen

Piia Elonen ja Matti Putkonen erottuivat keskustelusta edukseen.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Totta, Elosella on mielettömän nopea "järjenjuoksu" ja vaikka en olekaan kaiskista hänen sanomistaan samaa mieltä, korkea kunnioitus häntä kohtaan on paikallaan.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Ei kukaan Putkosen paikalle pyrkijä ala julkisesti haudalla tanssimaan. Nyt selkääntaputtelijoita varmasti löytyy enemmän kuin koskaan. Ollaanhan sitä loppusuoralla jo.

Toimituksen poiminnat