Alitajunta puhuu Ihanan, ikävän ja monenlaisen muun puolesta

Kaikki blogit puheenaiheesta Sosiaaliliberalismi

Vihreiden sosiaaliliberaalien “Meillä on unelma” -malli on utopiaa

Jokin aika sitten pidettiin ns. “Meillä on unelma” -miekkari tai kokoontuminen. Se oli jonkinlaisen monikulttuurisen Suomen puolestapuhe.

Tehtäköön selväksi heti alkuun, että minulla ei ole mitään ihmisten, kansojen tai peräti kokonaisten kulttuurien rauhallista rinnakkaiseloa vastaan. Haluan vain tässä tuoda esiin sen, että “Meillä on unelma” -malli on enemmän utopiaa ja unelmahöttöä, kuin tämänpäivän arkitodellisuutta vastaavaa.

Hei sinä liberaali häviäjä - Kuuntelepa

Hei sinä liberaali häviäjä siellä. Hei sinä tavaroiden ja ihmisten vapaaseen kulkuun uskova suvakki. Hei! Juuri sinä, joka olet hävinnyt jo vaikka kuinka monet vaalit putkeen. Sinä idiootti, joka puhut ihmisoikeuksista tai yhdenvertaisuudesta. Sinä globaalista maailmasta paasaava isänmaan vihollinen.

Juuri sinä.

Sinä olet yhä oikeassa.

Sinun ajatuksesi ovat yhä niitä kaikkein parhaita.

Liberaali demokratia, vapaa markkinatalous ja yhtäläisemmät oikeudet kaikille ihmisryhmille ovat tuoneet tähän maailmaan enemmän vaurautta kuin mikään muu järjestelmä sitä ennen.

Äärikeskustalainenliberalisti omahyväinen pask......

Suomelaisessa yhteiskunnassa puhutaan taas pitkästä aikaa ääriliikkeistä. Äärioikeisto ja äärivasemmisto on aika helposti määriteltävissä, mutta mitä on äärikeskusta.

Keskustan opiskelijaliike määrittelee asian näin:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä